Activiteiten

Ga op pad: volop leuke activiteiten!

Rondom Landgoed de Mosbeek is het hele jaar van alles te doen en te bekijken. Voor jong én oud zijn de mogelijkheden oneindig. Ontspannen? Of een keer iets helemaal nieuws doen?

Bekijk hieronder allerlei mogelijkheden.
Meer weten? Vraag het ons! Want het kan niet missen… je geniet!

Activiteiten

Ontdek de omgeving met Actief Twente

Met Actief Twente ontdek je de mooiste plekjes van Twente, samen met je vrienden, familie of collega’s. Ze verhuren kano’s, fietsen, e-choppers, solexen, scooters en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden van Actief Twente? We vertellen je er graag meer over.

Lees verder >>
Activiteiten

Fiets en wandel routes vanaf Landgoed de Mosbeek

Bekijk welke wandelingen je kunt ondernemen vanaf Landgoed de Mosbeek

Lees verder >>
Activiteiten

Pak de bolderkar!

Hoe makkelijk én leuk kan het zijn? Pak onze bolderkar, zet de kinderen erin en neem een tas met heerlijke lekkernijen mee voor onderweg. Loop lekker ’t bos in. Het kan niet missen… je geniet!

Activiteiten

Toeren door het Twentse landschap

Dat kan te voet, met je auto of op de fiets. Maar ook rijdend op je eigen trekker, solex of tuktuk. Een unieke manier van toeren door het Twentse landschap.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Activiteiten

Indoor spelen

Zit het weer even niet mee? Ook bij slecht weer is in onze omgeving genoeg te doen voor de kinderen.

De kids vermaken zich prima in de eigen overdekte speelschuur op Landgoed de Mosbeek. Wil je toch even ertussenuit? Denk dan eens aan:

Binnenspeeltuin De Morskieftin Reutum (met escaperoom voor kinderen)
Kids City Borne
Huifkarrentocht

Activiteiten

Wellness boerderij Vasse

Heerlijk ontspannen? Laat je verwennen bij Wellness- en beautyboerderij de Kroesweffer, op loopafstand (1,5 km) van Landgoed de Mosbeek.

Activiteiten

Op stap met de boswachter?

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Ga op stap met een heuse boswachter. Leer voelen, met je blote voeten in de modder en de waterbronnen. Leer ruiken, de geur van een houtvuur. Leer horen, luisteren en de stilte zien. Beleef de echte duisternis. En beleef de natuur in Twente.

Activiteiten

Activiteiten in de natuur

De natuur rondom Landgoed de Mosbeek leent zich perfect voor rustige én actieve bezigheden. Het is maar net waar jij zin in hebt!

Lees verder >>
Activiteiten

Musea

Verschillende musea, interessant voor jong & oud.

Lees verder >>
Activiteiten

Paardrijden

Bij onze buren kan je een rit te paard maken. Direct vanuit de stal een prachtig natuur gebied in rijden, wie wil dat nu niet?