Duits Engels Nederlands

Landgoed de Mosbeek

terras 08

Omgeving & activiteiten

Tijdens een verblijf op Landgoed de Mosbeek bent u er echt even helemaal uit. De omgeving is wonderbaarlijk mooi. De karakteristieke Twentse boerderijen met hun geveltekens sieren de uitgestrekte landerijen. Wandelaars en natuurliefhebbers worden op hun wenken bediend: Landgoed de Mosbeek ligt nabij verschillende natuurgebieden zoals  de Cirkels van Janninck, de Manderse Streu en het Springendal.

Op een kilometer van Mander ligt het dorpje Vasse. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen bij de bakker, slager en de supermarkt. Daarnaast vindt u hier een beautyboerderij, een kruidentuin, een wijnhuis, een fietsverhuurbedrijf en diverse restaurants.

Kunst en cultuur
Het pittoresk stadje Ootmarsum, bekend om haar kunst en cultuur, ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Landgoed de Mosbeek. Ootmarsum heeft 3 musea: Openluchtmuseum Ootmarsum, het Museum van Ton Schulten en het centrum voor tijdmeetkunde Chronomium. Hier vinden regelmatig exposities plaats. Daarnaast heeft het stadje diverse kleine galerieën en kunstwinkels. Voor een actueel overzicht van de culturele activiteiten kunt u hieronder inspiratie op bij de links.

Actief op pad
Er is genoeg te zien, te beleven en te doen in de omgeving van Landgoed de Mosbeek. Gemeente Tubbergen staat op de kaart als beste wandelgemeente. Er zijn speciale Nordic Walking routes uitgezet, maar ook mountainbikers komen hier prima aan hun trekken op de speciale ‘tracks’.

Landgoed De Mosbeek • Tel. +31 (0)541-680 793 of +31 (0)6-28 28 1900 Plasdijk 36, Mander